Projects

SBS ATB

Een administratief systeem (ERP) gekoppeld aan een webapplicatie. Klant, ATB Vrasene. Klein begonnen maar nog steeds uitgebreid, op verzoek van de klant, nog steeds in gebruik. Desktop Presenter Windows Forms en gedeeltelijk WPF. Database SQL Server 2019. Webapplicatie in Asp.Net. Van analyse tot implementatie, training, onderhoud en dataconversies. De behoefte van de klant was vooral om grip te krijgen op de complexe productstructuur. 42 Technische velden, met zoek- en filteropties. Samengestelde producten, groepsprijzen, bedrijfsprijzen, actieprijzen, niveaus, enz. Maak web productpagina’s vanuit de desktopapplicatie. Componenten. Taken systeem, Knowledge Base, Tickets, CMS-systeem voor hun site. Multi user offertesysteem, voor het verdelen van taken zoals opstellen, goedkeuren en opvolgen. Marketing systeem, mailinglijsten van klanten, prospects, opmaak en e-mailen van html-mails. Voor de gebruikersinterface gekozen voor Telerik (https://www.telerik.com/). Projectsysteem ontwikkeld met “Customer View” zodat ATB de ontwikkeling, Prognose-uren, minimum, maximum, Real Time en accounts kon volgen.

Human Revolution

HR Software, kandidaat profielen, omzetten van oude data naar nieuw systeem, link naar website, via invoerformulieren. (ASP.Net, Windows Forms, SQL Server) Dynamisch ontworpen om extra filters te bouwen. Links om verschillende documenten te verwerken en te genereren.

FlowBiz

Eigen ERP-pakket Geïnspireerd door SBS. Maar completer. Het doel is om een modulair systeem in abonnementsvorm op de markt te brengen. Ontworpen als een compleet Paperless Office-systeem. Agenda, taken, Urenregistratie, kennissysteem, complexe productopbouw, verkoopdossiers etc. En moet als basis dienen voor Custom Made Software die als plug-ins ontwikkeld kan worden. Bijvoorbeeld een prijsberekeningssysteem op maat gekoppeld aan productie. Beheersoftware in Windows Forms, client software in WPF.

Online Auction System

Realtime veilingsysteem, bieden van datum-tijd tot datum-tijd, nieuwe biedingen doorgeven aan alle online gebruikers. Dus pushtechnologie, gekozen voor SignalR. Beheersoftware Windows Forms, SignalR en Site in Windows ASP.Net.

Voetbal Pronostiek Systeem

Geschreven voor private vriendenclub, niet voor geldelijk gewin. Bestaand uit manager applicatie, voor ingeven wedstrijden en uitslagen. Een via Responsive site kunnen gebruikers hun pronostiek ingeven. Tot de pronostiek periode afloopt. En de administrator de stand opmaakt.