Web Application

CMS SITE – WORDPRESS OF DRUPAL
Normale prijs € 1.200 (Excl.)
Promo Prijs € 950 (Excl.)
Geldig tot 31/01/2021

Web applicaties of websites runnen op een webserver. Windows, Linux of ..  En op vraag van een gebruiker, via een browser, stellen ze webpagina’s ter beschikking van de gebruiker. Van een eenvoudig systeem, opvragen en verzenden pagina’s,  zijn we ondertussen geëvolueerd naar interactieve systemen.
Sites kunnen bezocht worden van op een desktop pc, een portable, een tablet of een smartphone. Dat wil zeggen dat ze zich moeten kunnen aanpassen aan het toestel en het operating systeem. En rekening houden met de mogelijkheden en beperkingen van browser.
Dat betekend ook dat sites zich dynamisch moeten aanpassen verschillende schermbreedtes, dus Responsive zijn.

CMS WEBSITES

WordPress – Drupal – Joomla – Magento

CMS sites zijn gebaseerd op data, opgeslagen in een database en aanpasbaar door de eigenaar zelf. Dat wil zeggen door u. U bent dan wel gebonden aan de structuur van de betreffende CMS. Niet alles kan. En het vraagt wel wat opleiding om zo’n site zelf aan te passen en zeker om deze op te zetten. Aan de andere kant zijn er hoe langer hoe meer plug-ins ter beschikking. Bijvoorbeeld shop plug-ins en online betaal plug-ins.
Veel gehoorde klacht is dat bedrijven dubbel werk krijgen doordat ze hun producten in hun administratie en in hun shop moeten inbrengen. En orders in twee systemen moeten verwerken. Handig is een CMS systeem gekoppeld aan een Web Service die de gegevens van uw administratie ter beschikking stelt van uw Site en vice versa.
CMS sites zijn template based, dat wil zeggen dat u de look and feel kan kiezen en zelfs nadien kunt aanpassen. Heel wat van deze Templates zijn gratis andere kosten bijv. € 30.
Wij kunnen voor u dergelijke site aanbieden voor een vaste prijs. Werkwijze is steeds dezelfde.

1. Verkennend gesprek en voorstudie
2. Op zoek naar de meest geschikte CMS annex Template
3. Opstellen / afspreken site structuur, pagina’s en algemene beschrijving
4. In samenspraak met de klant vastleggen van de inhoud per pagina, teksten, afbeeldingen, video’s
5. Opzetten site op een test hosting, en bijwerken tot okay
6. Definitieve oplevering, ofwel naar uw huidige hosting ofwel zorgen wij voor een hosting

WEBSITES OP MAAT

Websites kunnen ontwikkeld worden in diverse technologieën. Zoals PHP, Asp.Net, Asp.Net Core, Angular, MVC, Blazer enz. Wij kunnen u een web applicatie bouwen met gelijk welke technologie.

ASP.Net – AJAX

Asp.Net heeft betrekking op de verwerking van browser aanvragen op de webserver. Terwijl Ajax verwijst naar de communicatie tussen de webserver en de webpagina. Deze technologie is ideaal voor complexe en of uitgebreide B2B web applicaties. In combinatie met database servers zoals SQL Server.

ASP.Net Core – Blazor

Asp.Net Core is een open source versie van Asp.Net en draait op Windows, Linux, macOS and Docker. Dat wil zeggen dat dergelijke applicatie gehost kan worden op servers met 1 van deze operating systems.
Deze technologie, in combinatie met SignalR, is ideaal om snel wijzigende data weer te geven. Zoals beurs informatie of online veilingen.